case Hero

Hero is een groeibedrijf gespecialiseerd in interim professionals en strategisch externen management. Om de groei en ambitie bij te benen moet de site net zo flexibel zijn als Hero en hun dienstverlening dat zelf is.

Hero impression

Technische WordPress expertise

Hero heeft zelf praktisch alle marketingcommunicatie kennis in huis om de website optimaal in te zetten en de dienstverlening van Hero onder de aandacht te brengen. Eigenlijk ontbrak alleen de diepe technische WordPress kennis om de site helemaal zelf in beheer te kunnen houden.

Het gaat om een complexe multisite installatie die kampte met stabiliteits- en snelheidsproblemen. Wij hebben als technisch partner het beheer en onderhoud op ons genomen zodat de techniek de ambitie niet belemmerd.

  • Herstructurering

    We hebben de bestaande multisite installatie ondersteboven gekeerd en alle ongebruikte plugins opgeschoond. Vervolgens is de structuur van de WordPress installatie opnieuw opgezet in een moderne Composer workflow om toekomstige uitbreidingen en updates te vereenvoudigen.

  • Optimalisatie

    Om de snelheid te verbeteren hebben we de website verhuist naar razendsnelle LiteSpeed hosting voor WordPress. Hiermee hebben we de initiële laadtijd van pagina’s tot 20 keer sneller kunnen maken.

  • Veiligheid en stabiliteit

    Met onze Security & Stability Service zorgen we ervoor dat WordPress en plugins geüpdatet blijven. Dit proces is sterk geautomatiseerd waardoor het de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk verstoord.

Maatwerk kleurenprofiel test

Hero zoekt perfecte matches tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Hiervoor is mensenkennis erg belangrijk, maar hoe leer je iemand kennen door een digitaal inschrijfformulier?

Bijvoorbeeld door middel van de Hero Colour Profile Quickscan. Een persoonlijkheidstest waarbij de bezoeker aan de hand van een reeks vragen een kleur toegewezen krijgt die staat voor een bepaald persoonlijkheidstype.

Wij ontwikkelden deze maatwerk module en deze helpt bezoekers van de website zichzelf een beetje beter te leren kennen en daarmee Hero om nog betere matches te kunnen maken.

Hero - Kleurprofiel test

Ook professionele hulp nodig bij je WordPress site?

WordPress is een relatief eenvoudig platform om zelf mee te beginnen, maar kan snel uitlopen op een complex systeem. Wij helpen je graag en zetten je site weer op de rit.

Neem contact op