WordPress website

Wil je meer offerteaanvragen genereren? Of sneller vacatures vervullen? Met een WordPress website van Unloc bereik je wat je wilt. Ons Key-platform op basis van WordPress is jouw springplank naar online succes.

Bereik online je doelen

Jouw website moet 100% afgestemd zijn op het behalen van jouw online doelstellingen. Of je website nou de spil van je organisatie is of alleen een online visitekaartje; wij zorgen dat je site naadloos aansluit op wat je wilt bereiken.

Kun je niet wachten en wil je vooral snel online zijn? Geen probleem, je nieuwe website staat praktisch al klaar. Vraagt je online aanwezigheid om uitgebreide maatwerk functionaliteit of een unieke uitstraling? Ook geen punt. Samen gaan we een creatief en strategisch proces in om de perfecte website voor jouw doel te ontwikkelen.

Het Key-platform groeit met je mee

Ons WordPress Key-platform voegt zich naar jouw wensen. Het is een modulair systeem geschikt voor kleine blogs tot uitgebreide corporate sites. Het platform is in-house ontwikkeld en op basis van het populaire WordPress CMS dat zo veel of weinig aangepast kan worden om jouw perfecte website te lanceren. 

Wil je snel beginnen, maar heb je grootse plannen voor de toekomst? We zijn een partner in die ambitie. Het Key-platform groeit namelijk probleemloos met je mee. Door de modulaire opbouw kunnen we in de toekomst eenvoudig functionaliteit toevoegen.

300 uur voorsprong

Met het Key-platform profiteer je direct van ruim 300 uur aan UX-, ontwerp-, en ontwikkelingstijd. Dat geeft je direct een voorsprong op je concurrentie voor een fractie van de investering.

Die voorsprong gaat zelfs nog verder. Alle kennis en ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan hebben we in het platform gestopt. Dat zijn dus talloze slimmigheden en best practices waar je in één keer gebruik van maakt.

Vrijheid met de block editor

De modulariteit van het Key-platform is zelfs doorgetrokken naar het beheren van pagina’s. Het platform maakt gebruik van de WordPress Block Editor. Dit is een manier om door middel van een gebruiksvriendelijk drag-and-drop systeem zelf je pagina’s op te bouwen met zogenaamde blocks. Vergelijk het met een blokkendoos vol met blokken van verschillende vormen en maten die je zelf op kunt stapelen tot een uniek bouwwerk.

Met het Key-platform krijg je een uitgebreide set aan maatwerk blokken. Bijvoorbeeld; content, afbeelding, galerij, banner, call to action, uitgelichte berichten en nog veel meer.

Kortom alles waarmee je iedere gewenste pagina op kan bouwen. Reguliere tekstpagina’s, blogberichten of een landingspagina om een speciale actie uit te lichten. Je kunt het allemaal zelf beheren.

Eindeloos uitbreidbaar

Iedere website heeft andere functionaliteiten nodig om de doelen te bereiken, daarom geloven we niet in logge alles-in-één oplossingen. Het Key-platform hebben we zo efficiënt mogelijk gehouden door alleen die functionaliteit toe te voegen die iedereen écht gebruikt. Voor specifieke functies is het platform uitbreidbaar met modules.

Bied je bijvoorbeeld een aantal verschillende diensten aan? We hebben een module om die eenvoudig te beheren.  Constant op zoek naar nieuwe collega’s? De vacature module helpt je hierbij. Of wil je verkopen via je website? Dan is onze e-commerce module op basis van WooCommerce perfect voor jou.

Heb je een specifieke functionaliteit nodig waar we geen module voor hebben? Geen probleem. Dan ontwikkelen we gewoon een maatwerk oplossing die precies aansluit op jouw wensen.

Performance by design

Terwijl websites steeds complexer worden, worden ze ook steeds trager. Aan de andere kant wordt de bezoeker steeds ongeduldiger met trage websites. Daarom is het Key-platform ontwikkeld volgens ons performance by design principe. 

Het platform is volledig maatwerk dat in-house ontwikkeld is. Zo hebben we volledige controle over de kwaliteit van de code en daarmee de snelheid van de websites die we realiseren met het platform.

De voordelen van het Key-platform

 • Professioneel ontwerp

  Wat betreft ontwerp kun je alle kanten op met het Key-platform. Ga je voor het standaard ontwerp afgestemd op jouw huisstijl of laat je een volledig uniek ontwerp maken?

 • Creatieve vrijheid

  Met de Block Editor en onze maatwerk blokken heb je ons niet nodig om een aansprekende pagina op te bouwen. Je hebt namelijk alle tools in handen om er zelf een succes van te maken.

 • Maatwerk uitbreidingen

  Heb je speciale wensen of eisen? Geen probleem. Het Key-platform is flexibel en modulair opgebouwd. We ontwikkelen dan ook graag een maatwerk uitbreiding voor jouw site.

 • Geen limieten

  Met een WordPress site op basis van het Key-platform ben jij de baas over je eigen website. Je kunt zoveel pagina’s aanmaken als je nodig hebt. Geen arbitraire limieten dus.

 • Eenmalige investering

  Jouw website is echt van jou. Je betaald dus geen maandelijkse abonnementskosten voor het Key-platform, alleen hosting en onderhoud.

Benieuwd naar het Key-platform?

We laten je graag alles zien. Vraag nu een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen

WordPress design

Een WordPress site kan voor talloze doeleinden gebruikt worden. Van algemene bedrijfswebsite tot persoonlijk blog of van een kennisbank tot verkoopkanaal. Ieder doel kent specifieke ontwerpuitdagingen.

Wat het uiteindelijke doel ook is, het ontwerpproces rust altijd op twee pijlers. Ten eerste de gebruikerservaring. De bezoeker moet de website immers goed kunnen begrijpen en navigeren. Daarnaast moet de website ook aansluiten op de uitstraling van jouw merk. Heb je nog geen sterke branding? Ook daar kunnen we je bij helpen.

Het WordPress designproces is opgedeeld in drie fasen; strategie, concept en uitwerking. In de strategiefase bepalen we samen de doelstelling van de nieuwe site en hoe we die willen behalen. In de conceptfase wordt onder andere de flow en de visuele stijl bepaald. Tot slot wordt alles tot in de puntjes uitgewerkt voordat de ontwikkeling kan beginnen.

WordPress hosting

Je hebt natuurlijk geen zin om je bezig te moeten houden met technische randvoorwaarden als hosting. Dat hoeft gelukkig ook niet. We hosten je website op een volledig managed platform waardoor je er geen omkijken naar hebt.

Je site draait op razendsnelle servers op basis van LiteSpeed. Hiermee kunnen we ook gebruik maken van LiteSpeed caching waarmee het laden van een pagina teruggebracht kan worden naar een fractie van een seconde.

WordPress security

De veiligheid van je website is zeer belangrijk. Je zit natuurlijk niet te wachten op een hack en al helemaal niet als daarbij persoonsgegevens buit gemaakt worden. Dat levert problemen op met de AVG om nog maar te zwijgen over de potentiële reputatieschade.

Een belangrijke stap in het voorkomen van problemen is het goed up to date houden van je website. En daar helpen we je graag bij. Met onze Security & Stability Service zorgen we voor periodieke updates van WordPress, plugins, maar bijvoorbeeld ook PHP.

Updaten doen we niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor de stabiliteit van je site. Updates lossen bijvoorbeeld ook bugs op, voegen functies toe of maken je site weer een tikje sneller.

Lees meer

Kies voor een Unloc WordPress Website

Overtuigd van de kracht van het Key-platform en wat het voor jou kan betekenen? Neem contact op en we adviseren je graag over de onbegrensde mogelijkheden.

Neem contact op