Security & Stability Service

De veiligheid en stabiliteit van je website zijn zeer belangrijk. Je zit natuurlijk niet te wachten op een hack of technische problemen die je bedrijfsprocessen verstoren. Wij nemen je deze zorg uit handen.

 • Periodieke updates

  Updaten is beter dan genezen. Het is vervelend, maar waar; er worden regelmatig veiligheidslekken of bugs gevonden in software.

  Daarom is het belangrijk om up to date te blijven. Door regelmatig updates door te voeren verklein je de kans dat je last krijgt van zo’n lek.

  We voeren maandelijks alle beschikbare update voor je door zodat je nergens naar om hoeft te kijken.

 • Spoedhulp

  Soms gaat er ogenschijnlijk uit het niets iets stuk op je website of wordt er een ernstig veiligheidslek ontdekt dat onmiddellijke aandacht vergt.

  We staan dan natuurlijk voor je klaar om je site zo snel mogelijk weer draaiend of veilig te krijgen.

 • Actieve monitoring

  We monitoren continu hoe het met je site gaat. Als we een mogelijk probleem signaleren kunnen we direct en pro-actief ingrijpen om eventuele downtime te minimaliseren.

  Ons doel is om een probleem al op te lossen voordat je er zelf erg in hebt dat er iets aan de hand is.

Geautomatiseerd proces

Het proces van updaten, maar ook het lanceren van nieuwe functionaliteit op je website hebben we zo veel mogelijk geautomatiseerd. Dit maakt het proces niet alleen efficiënter, maar ook zeer voorspelbaar wat de stabiliteit van je site ten goede komt. Er sluipen zo namelijk geen menselijke foutjes meer in.

Afgeschermde testomgeving

Om de stabiliteit van je website te kunnen borgen zetten we niet zo maar nieuwe functionaliteit live. Daarom krijg je bij de Security & Stability Service een eigen, afgeschermde staging omgeving. Dit is een kopie van de site waar updates aan je website eerst uitvoerig getest kunnen worden.

Vrees je de updateknop?

Dan wordt het hoog tijd om het updateproces te professionaliseren. We nemen het werk uit handen en zorgen voor voorspelbare updates zodat jij je op je werk kunt focussen.

Neem contact op