Over Unloc

Je neemt je website natuurlijk zeer serieus. Je online aanwezigheid is immers een belangrijke factor in je succes. Unloc begrijpt dat en is een partner die jouw site minstens zo serieus neemt als jij zelf.

Onze kernwaarden

 • 1

  Je website moet voor je werken

  Het hebben van een website of webshop alleen is niet voldoende. Je moet er ook iets mee doen. Of nog belangrijker; je website moet iets voor jou doen. Een website moet nauw aansluiten op de bedrijfsdoelstellingen en er daarmee actief aan werken om die doelstellingen te behalen.

  Een op maat gemaakte website kan bijvoorbeeld het werk van een hele rits salespersonen doen. Of met een goed ingerichte informatievoorziening de druk op supportmedewerkers af laten nemen. Zo wordt een website een onmisbaar onderdeel van je bedrijfsproces.

 • 2

  De kracht van maatwerk

  Er komt een moment waarop kant-en-klaar oplossingen niet meer volstaan als een website of shop actief moet bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. wij bouwen uitsluitend maatwerk oplossingen waarmee we volledige controle over uitstraling en functionaliteit hebben.

  Maatwerk moet ook toegankelijk zijn. Zowel financieel als in complexiteit en gebruikersgemak. Daarom ontwikkelen we onze maatwerkoplossingen op bewezen platforms als WordPress en WooCommerce en hoeven we het wiel niet onnodig opnieuw uit te vinden.

 • 3

  Het kan altijd beter

  Stilstand is achteruitgang, websites vormen daarop natuurlijk geen uitzondering. Als online partner houden we daarom ook niet op na het ontwikkelen van de website. We blijven betrokken en staan je proactief bij met het blijven optimaliseren van de website of webshop.

  Ook staan we zelf niet stil; we onderzoeken continu nieuwe technieken, werkwijzen en kennis om onze kwaliteit en dienstverlening te verbeteren.

Barry Olij Eigenaar
Ik heb een passie voor het maken van mooie maatwerk oplossingen, en leg daarbij altijd de nadruk op servicegericht te werk gaan. Mijn kennis en ervaring als WordPress developer zullen jou helpen om echt alles uit je site te halen.
David Beentjes Eigenaar
Met mijn achtergrond in grafisch vormgeving en marketingcommunicatie sta ik je niet alleen bij om een mooie site te maken, maar ook om je website op strategisch vlak voor je te laten werken.

Onze klanten