WordPress maatwerk

Door de flexibele opzet en gebruiksvriendelijke interface is WordPress de perfecte basis voor jouw website. Soms heb je alleen meer nodig dan WordPress standaard kan doen. Maatwerk ontwikkeling is dan de uitkomst.

WordPress ontwikkeling

WordPress is een prachtig platform om als basis van je website te gebruiken. Het is gebruiksvriendelijk, toegankelijk en uitbreidbaar. Vooral dat laatste punt is belangrijk als je website meer moet zijn dan een eenvoudig blog. WordPress is de basis waarop wij maatwerk bouwen afgestemd op jouw bedrijfsdoelstellingen.

Bij het ontwikkelen in WordPress zoeken we altijd naar de juiste balans in de volgende aspecten:

 • Gebruiksvriendelijkheid

  We bouwen precies de mogelijkheden in die je nodig hebt. Geen alles-in-één oplossingen dus waarbij ‘alles’ kan, maar waar je 90% van de functies eigenlijk niet gebruikt.

 • Snelheid

  Een op maat gemaakte website zorgt ook voor de best mogelijke performance doordat alleen dat wat nodig is ingeladen wordt. De snelheid van je site is immers essentieel voor het succes van de website.

 • Update bestendig

  Het regelmatig updaten van WordPress en plugins is belangrijk, maar je wilt natuurlijk niet dat een update onverwacht je site onbereikbaar maakt. Door gebruik te maken van maatwerk minimaliseren we de afhankelijkheid van derde partijen aanzienlijk en zijn updates voorspelbaar.

Maatwerk mogelijkheden

Waar moet je aan denken bij maatwerk WordPress ontwikkeling? Dat kan eigenlijk van alles zijn. Dat is het mooie van maatwerk. Alles waarvoor geen bestaande oplossing is of waarvoor een standaard oplossing niet toereikend is biedt maatwerk de uitkomst. Bijvoorbeeld een koppeling met een API of backoffice systeem. Of een uitgebreid filtersysteem met talloze opties en condities.

Een maatwerktraject begint bij de probleemstelling. We kijken samen met je naar het probleem en denken met je mee over mogelijke oplossingen. Daarna komt het technisch ontwerp. Hierin onderzoeken we alle mogelijke oplossingen en kiezen we de beste en werken deze verder uit. Ten slotte ontwikkelen we de oplossing zoals uitgewerkt in het technisch ontwerp en kan uiteindelijk de nieuwe functie in gebruik genomen worden.

De voordelen van maatwerk

 • Verlengstuk van je merk

  Door voor maatwerk te kiezen zorg je ervoor dat je website volledig aansluit op jouw huisstijl en merk. Zo wordt jouw site echt een verlengstuk van je organisatie.

 • Toekomstbestendig

  Met hoge kwaliteit maatwerk creëer je een goede basis voor de toekomst. Het levert een stabiele fundering voor doorontwikkeling en betrouwbare updates.

 • Volledig geoptimaliseerd

  Maatwerk zorgt voor volledige controle over WordPress, daarmee is het mogelijk om vergaande optimalisaties op het gebied van snelheid en functionaliteit uit te voeren.

uitgelichte case

Maatwerk API connector Fitnessclub Nederland

Fitnessclub Nederland bindt klanten door middel van een klantpuntsysteem. Bij iedere keer sporten spaart de sporter automatisch punten die in te wisselen zijn voor mooie cadeaus.

De sporter besteld zelf een cadeau uit de maatwerk webshop op basis van WordPress. Deze webshop hebben wij gekoppeld aan de backoffice systemen van Fitnessclub Nederland door middel van een maatwerk API connector. Zo zijn alle gegevens direct beschikbaar in de webshop en kan de bestelling binnen twee klikken geregeld zijn.

Bekijk case
Logo Fitnessclub Nederland

We zijn benieuwd naar je technische uitdaging

Neem contact met ons op over jouw WordPress probleem en wij bieden je de maatwerk oplossing.

Neem contact op