WordPress Webshop

Je hebt het perfecte idee en een mooi productaanbod. Nu alleen nog zien te verkopen. Wij ontwikkelen een WooCommerce webshop die jouw producten het podium geven dat ze verdienen. En natuurlijk denken we met je mee over strategie en andere randvoorwaarden.

Focus op je klant; wij doen de rest

Als webwinkeleigenaar heb je maar één doel: tevreden klanten. Je zorgt voor de beste producten, alle relevante informatie en perfecte klantenservice. Als je dat allemaal op orde hebt zijn de mogelijkheden eindeloos. Je hebt natuurlijk wel een webshop nodig die je ambitie bij kan benen.

Door middel van deze drie pijlers zorgen wij voor een webwinkel die voor je werkt:

  • Stabiliteit en snelheid

    Een stabiele webshop is van levensbelang. Iedere klant die niet kan afrekenen zorgt voor direct omzetverlies. Problemen lossen we daarom vlug op en voorkomen we door stelselmatig onderhoud uit te voeren. Ook zorgen we dat je shop snel is en blijft. Als je opeens viral gaat moet je winkel de bezoekersstroom wel bij zien te benen.

  • Automatisering

    Hoe meer tijd je kwijt bent aan administratie, orderverwerking of andere randzaken, hoe minder tijd je hebt om je klanten tevreden te maken. Daarom automatiseren we zo veel mogelijk. Het automatisch importeren van nieuwe producten bijvoorbeeld, een integratie met je boekhoudpakket of een koppeling met je verzendpartner.

  • Conversieoptimalisatie

    Een goede webshop is nooit klaar. Door data over je bezoekers te analyseren, pijnpunten te identificeren en nieuwe inzichten en trends in de markt in de gaten te houden blijven we je webwinkel verbeteren. Alles om je conversiepercentage te verbeteren en de ROI van je marketingbudget te verhogen.

E-commerce design

In webdesign draait alles om het realiseren van een goede gebruikerservaring. Bij webshop ontwerp is dat zelfs nog belangrijker. Als je gebruiker niet goed kan vinden wat hij zoekt is dat desastreus. Een concurrent is namelijk snel gevonden en met die bezoeker vertrekt een potentiële conversie.

In het ontwerp stellen we daarom de gebruikerservaring altijd centraal. Iedere keuze toetsen we aan de vraag ‘maakt dit het leven van de bezoeker makkelijker?’. Is het antwoord nee? Dan maken we die keuze ook niet. Denken we van wel? Dan lanceren we de nieuwe functie en toetsen we achteraf onze aanname door middel van data analyse. Zo blijven we bijschaven om de gebruikerservaring steeds beter te maken.

Strategisch groeiplan

Je wilt je webshop natuurlijk laten groeien, maar wat is de slimste manier om dat te doen? Je kunt natuurlijk veel geld uitgeven aan online advertenties om grote hoeveelheden bezoekers naar je winkel te trekken. Maar dat is meestal schieten met hagel. Hoe groot is de kans dat al die bezoekers ook écht iets willen kopen?

Wij helpen je met een strategisch groeiplan. Hierbij leggen we de focus op je huidige bezoekers. Valt er meer omzet te halen uit de klanten die nu al iets kopen? Of kunnen we het conversiepercentage verbeteren waardoor een groter aandeel van de huidige bezoekers een bestelling plaatst?

Allemaal slimme verbeteringen voordat je een campagne lanceert om meer bezoekers te trekken.

Vrijblijvende strategische sessie

Heb je het idee een groeiplafond te raken met je WooCommerce webshop? We bieden je graag eens een vers paar ogen. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen.

Aanvragen

Een sterke basis met WooCommerce

WooCommerce is het meest gebruikte e-commerce systeem voor WordPress. En met goede reden. Het is zo gebruiksvriendelijk, flexibel en uitbreidbaar als WordPress dat zelf ook is.

Wij ontwikkelen jouw webshop op basis van ons KEY-platform. Dat zijn dus alle voordelen van een flexibele website gecombineerd met de kracht van WooCommerce. Zo ben je in staat om je winkel te runnen zoals jij dat wilt.

Ongeëvenaarde compatibiliteit

Als je een webshop runt ben je vaak afhankelijk van veel externe partijen en services. Betalingen lopen via een Payment Service Provider, voor verzendingen gebruik je bezorgdiensten en misschien heb je wel een backoffice of boekhoudsysteem dat je wilt koppelen met je webshop administratie.

De grote populariteit van WooCommerce is hierbij ook een groot voordeel. De meeste bedrijven hebben al integraties gebouwd tussen hun systeem en WooCommerce. Dan is het alleen nog een kwestie van configureren en je kunt aan de slag. Niet getreurd als er nog geen bestaande koppeling is; dan maken we daar gewoon een maatwerkoplossing voor.

Begin je droomwebshop

We zijn benieuwd naar je idee.
Neem contact met ons op en dan zorgen wij voor een webshop die voor je werkt.

Neem contact op